Tumblr mania?!

/ sobota, apríla 6 /
O Tumblr
Tumblr je mikroblog ktorý, vlastní a prevádzkuje zakladateľ David Karp a Marco Armet. Táto služba umožňuje užívateľom posielať multimediálne a ďalší obsah do skráteného blogu. Od 26. marca 2013, Tumblr má viac ako 100 miliónov blogov. Jej sídlo sa nachádza v centre Manhattanu (New York)

Medzi celebrity ktoré tumblr používajú patrí napríklad Lady Gaga, Zoe Deschanel či Pete Wentz z hudobnej skupiny Fall Out Boy.

A pikožka malá na záver: Vedeli ste že dňa 21. októbra 2011, začal na Tumblr blogovať aj Barack Obama? Tu máte odkaz na jeho blog: barackobama.tumblr.com Follownete ho? Má naozaj veľa čitateľov a odberateľov. Bola by som ozaj zvedavá koľko ľudí by čítalo tumblr napr. Ivana Gašparoviča :D


Dobre teórie by stačilo (ďakujem Wikipédia) poďme na prax :D Máte aj vy tumblr? Chodiavate ňaň často? Ja osobne by som odpovedala na obe otázky áno :D Ak aj vy kludne mi napíšte vaše blogy a ja vás rada follownem :) Ak by niekoho zaujímal môj, je TU.

4 people's thoughts:

{ Denisa } on: 6. apríla 2013 o 10:11 povedal(a)...

Tumblr mám založený, dřív jsem tam chodila furt, reblogovala všechno co se mi líbilo:-Dale nějak mě to přešlo

{ Orsi } on: 6. apríla 2013 o 12:37 povedal(a)...

tak to je zaujímavé :D tumblr mám ale nechodievam naň často..

{ Christine } on: 6. apríla 2013 o 15:01 povedal(a)...

já svůj tumblr mám, ale používám ho jen jako úložiště obrázků, které se mi líbí, abych si je nemusela ukládat do počítače :D

{ Johana K } on: 7. apríla 2013 o 12:20 povedal(a)...

Tumblr mám, tak tě follownu :) Jsem na něm závislá! :D

Zverejnenie komentára